Bas van Teylingen
Menu
Grillvrienden op YouTube

Outdoor Cooking wordt steeds populairder! Je ziet meer en meer mensen met een ‘serieuze’ BBQ in de achtertuin. De tuincentra hebben complete BBQ afdelingen en The Big Green Egg staat in menig achtertuin. Het is een feit dat veel mensen het plezier ontdekken van buiten koken. De geur van vuur, buiten leven en koken, de heerlijke smaak. Maar veel mensen die zo’n serieuze BBQ aanschaffen hebben eigenlijk nog geen idee hoe je hem moet gebruiken. Met als resultaat dat mensen na een paar mislukte gerechten stoppen met het voornemen om voortaan lekker buiten te koken. En dat is jammer!
Hobbykoks Bas van Teylingen en Marcel Koetze presenteren daarom samen met Chef-kok Frank Trommelen wekelijks op YouTube en Instagram vanuit de achtertuin in Almere Duin hoe makkelijk en leuk het is om buiten te koken! Want iedereen kan het! Geen ingewikkelde video’s voor de ‘hardcore’ BBQ liefhebbers, maar handige tips, recepten, technieken en weetjes voor de ‘beginnende’ BBQ-er.
Er zijn natuurlijk al YouTube kanalen met BBQ video’s. Alleen is er heel weinig te vinden voor de beginner. En er zijn een hoop beginners! Met een heleboel vragen! Wat voor houtskool gebruik ik? Waarom een kerntemperatuurmeter? Wat is het verschil tussen direct en indirect? Antwoorden op deze vragen zie je in de video’s. De combinatie van Bas en Marcel als hobbykoks en Frank als zeer ervaren Chef-kok die dagelijks in de restaurantkeuken werkt met dit soort BBQ’s maken deze toegankelijke video’s uniek.
Elke week een nieuwe video van ongeveer 15 minuten op YouTube. De video’s worden ook via diverse andere social media kanalen gepromoot.
Hobbykoks Bas van Teylingen en Marcel Koetze presenteren daarom samen met Chef-kok Frank Trommelen wekelijks op YouTube en Instagram vanuit de achtertuin in Almere Duin hoe makkelijk en leuk het is om buiten te koken! Want iedereen kan het! Geen ingewikkelde video’s voor de ‘hardcore’ BBQ liefhebbers, maar handige tips, recepten, technieken en weetjes voor de ‘beginnende’ BBQ-er.
Er zijn natuurlijk al YouTube kanalen met BBQ video’s. Alleen is er heel weinig te vinden voor de beginner. En er zijn een hoop beginners! Met een heleboel vragen! Wat voor houtskool gebruik ik? Waarom een kerntemperatuurmeter? Wat is het verschil tussen direct en indirect? Antwoorden op deze vragen zie je in de video’s. De combinatie van Bas en Marcel als hobbykoks en Frank als zeer ervaren Chef-kok die dagelijks in de restaurantkeuken werkt met dit soort BBQ’s maken deze toegankelijke video’s uniek.
Elke week een nieuwe video van ongeveer 15 minuten op YouTube. De video’s worden ook via diverse andere social media kanalen gepromoot.
© 2013-2023 Bas van Teylingen